Navn og historie på Hwarang Taekwon-Do

Organisationen blev startet af dan-bærere, der selv ønskede at træne og udvikle Hwarang Taekwon-Do, og afholde Dan-gradueringer i Danmark.

Vores mål er at træne og udvikle DSN Shin Boo Young 9 Dan, tidligere trænings principper, der er baseret på traditionel Taekwon-Do, DSN Shin Boo Young kalder stilarten Hwarang Taekwon-Do

Hwarang Taekwon-Do adskiller sig i forhold til andre, ved at al undervisning bygger 

på naturlige og for kroppen harmoniske principper, og tager hensyn til elevens fysisk 

form og træningsniveau.

Traditionel Taekwon-Do er den originale kampkunst del af Taekwon-Do, den adskiller sig fra moderne sports-Taekwondo og andre kampsportsgrene ved ikke at lægge vægt på konkurrence.

Ved kampkunst måler udøveren sig i forhold til sig selv, gennem sine egne fremskridt på vejen mod større selverkendelse, og derved personlig udvikling.

I sports Taekwondo er mange af de gamle livsværdier, filosofier og træningsmetoder ofte helt tilsidesat, for at give mere tid til den konkurrence forberedende træning.

I klassisk Hwarang Taekwon-Do er målet at styrke krop, sind og ånd for at fremme harmonien i eleven og ikke slå eller ødelægge andre.Moo duk kwan (MDK)

Vi bruger MDK i vores navn for at anerkende vores tidligere stormester DSN Shin Boo Young og andre stormestre der har lagt historie og inspiration til vores Taekwon-Do stilart, da de kommer alle fra MDK-skolerne i Korea.


Klubberne i organisationen er søsterklubber, med fælles stormester/stormestre.

Det er gruppen af aktive BSN og SBN der lægger retningslinjerne og reglerne, for pensum, teknik og graduering.


Moo Duk Kwan Hwarang teachers generation


                             

Hwang-Ki                          Lee Euk-Cheon                      Shin Boo Young

   

  Næstved Taekwondo Klub - Kalbyrisskolen Solsikkevej 20, drengenes gymnastik - 4700 Næstved - Tlf: 26845782 en løsning fra Klubmodul