Børneholdet

Træningstid:

Onsdag kl. 17 - 18 

Børnehold
  

I Næstved taekwondo klub har vi et børnehold for børn i alderen 6- ca.10 år. På børneholdet bliver børnene introduceret til taekwondo gennem leg og lette øvelser. Der bliver undervist i blandt andet spark og slag, og træningen styrker børnenes motorik, balance og kropsforståelse. Der er to trænere tilknyttet børneholdet Katrine (3.Dan) og Mik (1. Kup).

På børneholdet bruges et bæltesystem der ligner de voksnes, hvor man starter med hvidt bælte og slutter med sort. Børnebælterne hedder Mon-bælter og er farvede i midten og hvide udenom. Sort monbælte svarer ca. til gult voksenbælte. Ca. fire gange om året holdes der bælteprøve, hvor børnene skal vise hvad de har lært samt gennembryde et børne bræt. Når bælteprøven er overstået, få de deres nye bælte.

 
  

Den første måned er gratis, og der er ingen optagelsesperiode, så nye elever er altid velkommen til at komme forbi til en prøvetime. Forældrene er altid velkommen til at overvære træningen. 

 


  Næstved Taekwondo Klub - Kalbyrisskolen Solsikkevej 20, drengenes gymnastik - 4700 Næstved - Tlf: 26845782 en løsning fra Klubmodul