Bestyrelse
Berit Rosendahl
Præsentation

Formand

Jeg har været formand for klubben siden jeg startede med at træne igen i 2012, hvor det på en ekstra ordinær general forsamling blev besluttet at ændre stilart for klubben til Hwarang med Mikkel Stjerning Hansen som Cheftræner.

Til daglig er jeg Kundeservicechef i en stor international virksomhed.

Se hele beskrivelsen
Marc Rohwedder Kær
Præsentation
Næstformand
Se hele beskrivelsen
Mik Erbs
Præsentation
Kassere
Jeg har trænet taekwondo siden 2012. Jeg har siddet i bestyrelsen siden 2013 og blev kasserer i 2014.
Jeg arbejder som Uddannelsesvejleder i UU Sjælland Syd. Jeg er uddannet skolelærer og har været skoleleder på en privatskole, hvor jeg bl.a. havde ansvar for skolens økonomi.
Begge mine børn træner også i klubben. 
Har du spørgsmål vedr. klubben er du altid velkommen til at kontakte mig. 
mobil: 26845782 eller mail: mikerbs@gmail.com  
Se hele beskrivelsen
Jonas Bitsch Kuhlmann
Præsentation
Bor i Næstved, og læser til daglig til maskinmester på Maskinmesterskolen i Lyngby. Har førhen siddet i bestyrelsen i Holstebro Taekwondo som kasserer og bestyrelsesmedlem, ligesom jeg før har været medlem af bestyrelsen i Næstved Taekwondo og formand gennem 2 år.
Se hele beskrivelsen
Thomas Colding Simmelhag
Præsentation
Sekretær
Jeg er født i 1976 i Aarhus og flyttede til Næstved i 2000. Til daglig arbejder i jeg København som bygningsingeniør. Jeg er kommet i klubben siden januar 2012 i forbindelse med at mine 2 drenge begge har trænet taekwondo. Jeg har været i revisor i klubben for regnskabsåret 2014 og blev valgt ind i bestyrelsen i 2015. Jeg er fungerende sekretær i bestyrelsen og sørger for at vores referater bliver skrevet til tiden.
Se hele beskrivelsen
Jakob Nordmann Larsen
Præsentation
Ny i bestyrelsen
Se hele beskrivelsen
Jesper Duborg
Præsentation
Se hele beskrivelsen
  Næstved Taekwondo Klub - Kalbyrisskolen Solsikkevej 20, drengenes gymnastik - 4700 Næstved - Tlf: 26845782 en løsning fra Klubmodul