Børneholdene

 
Børnehold

I Næstved taekwondo klub har vi 2 børnehold for børn i alderen 5-9 år. Børnehold 1 er for begynderbørn, og hold 2 er for øvede. På børneholdet bliver børnene introduceret til taekwondo gennem leg og lette øvelser. Der bliver undervist i blandt andet spark og slag, og træningen styrker børnenes motorik, balance og kropsforståelse. Der er tre trænere tilknyttet børneholdet Moushine (1. dan), Anita (1. dan) og Mik (2. kup).

På børneholdet bruges et bæltesystem der ligner de voksnes, hvor man starter med hvidt bælte og slutter med sort. Børnebælterne hedder Mon-bælter og er farvede i midten og hvide udenom. Sort monbælte svarer ca. til gult voksenbælte. Ca. fire gange om året holdes der bælteprøve, hvor børnene skal vise hvad de har lært samt gennembryde et børnebræt. Når bælteprøven er overstået, få de deres nye bælte.

 

Den første måned er gratis, og der er ingen optagelsesperiode, så nye elever er altid velkommen til at komme forbi til en prøvetime. Forældrene kan sidde i enden af salen og kigge på.

 

Ninjaholdet

Ninjaholdet er for de større børn, og her træner elever fra 9 - 14 år. Det er trænerne på børneholdet der bestemmer, hvornår et barn er klar til at rykke op på Ninjaholdet.

 

På Ninjaholdet trænes traditionel taekwondo. Der er således mere vægt på disciplin og teknik, og mindre på leg end på børneholdet. På Ninjaholdet gradueres børnene efter samme bæltesystem som de voksne. Ligesom hos de voksne er det også her cheftræneren i samarbejde med de øvrige trænere der bestemmer, om børnene er klar til at gå til graduering.

Med mellemrum er der mulighed for at komme til stævne, og prøve kræfter mod børn fra andre klubber.

 
 
 Fællestræning
 Der er fællestræning den sidste onsdag i måneden, hvor alle ninja- og voksenhold træner sammen. Det er fra kl. 18.30-20.00. 
 
  Næstved Taekwondo Klub - Kalbyrisskolen Solsikkevej 20, drengenes gymnastik - 4700 Næstved - Tlf: 26845782 en løsning fra Klubmodul